Top 10 rochii de mireasa

by | |



Revista Marie Claire din Marea Britanie a realizat un top al celor mai bune rochii de mireasa de designer pentru naul 2009. Iata lista celor 10:

Carolina Herrera


Poate ca nu este alegerea fiecarei mirese, dar foarte multe isi doresc o rochie lunga pana in pamant, de gala, pentru nunta lor si sa fim sincere, aceasta este singura zi din viata ta pecare sigur o vei tine minte. Daca acesta este stilul pe care il doresti este inca posibil sa ramai chic. Aceasta rochie semnata de Carolina indeplineste criteriile de printesa, dar inca ramane cu un design clasic, modern si frumos din satin.

Sassi Holford

Rochia care este acum la moda, fara bretele, nu se potriveste oricarui trup. Modelul lui Sassi Holford combina taieturi clasice si finisaje contemporane. Aceasta rochie super eleganta care cade pe umeri cu un detaliu in zona trunchiului, iese cu siguranta in evidenta.





Ana Cristache

Aceasta rochie de mireasa clasica fara bretele, cu o taietura clara este perfecta pentru o nunta traditionala de oras. Stilul ´coloana´ cere o silueta subtire, iar delicata trena din dantela ofera acel sentiment al rochiei de nunta.

Jenny Packham

Gama de rochii de mireasa ale lui Jenny a fost un hit in randul celebritatilor de pe intreg globul. Anastasia a ales designerul pentru nunta ei si Liz Hurley a comandat o rochie pentru unul dintre lookurile sale de nunta indiene. Acesta creatie este perfecta pentru o mireasa care cauta ceva diferit. Manecile garanteaza ceva mai multa acoperire, in timp ce paietele confera farmec rochiei.

David Fielden

In timp ce unele mirese viseaza la rochie de printesa, altele fug de acest model ca de ciuma. Daca preferi rochiile mai scuret si care sunt mai putin traditionale, aceasta rochie asimetrica trebuie sa iti indeplineasca asteptarile. Aceasta mini rochie draguta cu tul este ideala pentru casatoria civila.




Elizabeth Fillmore

Rochia de nunta ´in coada de peste´ a fost o alegere populara de ceva vreme incoace, iar acest model este un bun exemplu. Linii clare arata silueta superba a miresei si corsjul adauga feminitate.

Manuel Mota

De multe ori miresele combina ideile lor pentru rochia perfecta si pot gasi cu greu modelul care sa curpinda tot ceea ce isi doresc. Modelele luiManuel Mota ofera femeilor un stil modern, dar romantic. Aceasta rochie din dantela are o tenta traditionala dar iese in evidenta prin manecile sale din dantela.

Vera Wang

Regina modei pentru mirese, Vera Wang, este cel mai indragit designer al rochiilor de mireasa. Daca ai economisit bani pentru nunta ta de foarte mult timp, atunci o rochie Wang ar putea fi ceea ce ti-ai dorit din totdeauna. Daca este asa, aceasta uimitoare rochie din sifon si matase are acel stil inocent, eteric si relaxat pentru o nunta frumoasa.





Alberta Ferretti

Designul lui Alberta Ferretti este biletul pentru o mireasa care intelege glamour-ul. Acesta taietura elegnata este potrivita pentru o silueta dreapta iar sifonul confera rochiei aspectul unei vestimentatii de nunta.

Vivienne Westwood

Ia o bucata din look-ul lui Carrie Bradshaw si mergi poarta aceasta rochie lunga din matase de culoarea sampaniei asa cum a fost vazuta in "Sex and the city: The Movie".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu